У російській столиці виявлено досить моторошний доказ. Так, на березі річки знайшли череп, який може належати безвісти зниклої балерині Ольги Дьоміної. Нагадаємо, що артистку Великого театру шукають з 2014 року.

Про це повідомляє Telegram-канал Mash.

Так, нещодавно, діти, які гуляли на сході Москви, знайшли череп. Останки відправили на ДНК-експертизу, а ось портретну провести не вийшло — не вистачає нижньої щелепи. Головна зачіпка — у цьому місці 5 років тому світився телефон підозрюваного у вбивстві Дьоміної. 37-річного Малхаза Джавоєва.

Ольга Дьоміна

У пари був роман, але чоловік одружився на іншій. Дівчину використовував для афери — одружив Ольгу на другові, вони розвели його на квартиру і гроші. Дівчині повинна була дістатися частка, Малхаз її не віддав. Оформив все на себе, потім вони обидва зникли. Тільки в 2017-му чоловіка знайшли в Німеччині під чужим ім'ям і екстрадували — він коротає час в "Матроській Тиші".

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, під Харковом застрелився син українського топ-чиновника.

Як повідомляв Знай.uа Стрелков похвалився звірствами на Донбасі.

Знай.uа писав, у Сумах випустили на волю вбивцю двох дівчат.