Літо не за горами, але, за прогнозами синоптиків, спека в цьому році трохи запізниться: дощами травень закінчиться, а червень - почнеться. Лише через тиждень після весни настане справжнє тепло, так і в цілому нинішнє літо не очікується екстремально жарким, пише Сегодня.

Як синоптики, так і погодні сайти обіцяють нам в першому літньому місяці погодні гойдалки.

"Після прохолодного першого тижня червня далі буде спекотно і сухо. З середини місяця в Україну прийде похолодання, в цей час висока ймовірність градов, злив, шквалів" — говорить заввідділом кліматичних досліджень і довгострокових прогнозів погоди Укргидрометео НДІ НАН України Вазіра Мартазінова.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Потім знову потеплішає до комфортних +24—26 вдень. Схожий прогноз і від народного синоптика Леоніда Горбаня. На жаль, дні з опадами випадуть на довгі вихідні: це традиційно "мокра" Трійця (в цьому році 16 червня) і День Конституції, 28 червня, це п'ятниця, плюс два вихідних. Метеосайти також обіцяють в червні невеликі дощі майже щодня, але в довгостроковій перспективі - на місяць - ці прогнози часто коригуються у "суху" сторону. Однак, в будь-якому випадку, червень не найкращий час для відпочинку на курортах і пляжах України.

Нагадаємо, Rolls-Royce випустила автомобільний холодильник.

Як повідомляв портал Знай.uа, Xiaomi представила "вбивцю комарів для вашого дому

Портал Знай.uа писав, що компанія Microsoft подарувала користувачам Windows 10 корисну функцію.