До нового літнього сезону компанія Xiaomi випустила нову модель фумігатора Mijia Mosquito Basic Edition. Головне призначення девайса - вбивство комарів. Дивно, але технологія досить незвичайна, і має не так вже й багато аналогів.

Однієї такої пластини буде достатньо на 720 годин роботи або приблизно на три місяці, якщо включати фумігатор на 8 годин в день. Продаються ці “вбивці комарів” відразу по три штуки, що дозволяє захистити від кровососів всю квартиру. Кожен фумігатор справляється з площею 28 квадратних метрів. У девайса відмінні характеристики, так що він точно стане популярним, враховуючи його ціну.

Зовні пристрої виконані в традиційному для бренду Mijia дизайні, який носить назву Mi-Look. Вони легко впишуться в будь-який інтер'єр і не будуть залучати до себе зайву увагу. Харчуються фумігатори від простих батарейок, так що девайс можна використовувати не тільки в приміщеннях.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати
Показати ще

У Китаї стартова ціна за три Mijia Mosquito Basic Edition складе всього 99 юанів або 400 гривень.

Нагадаємо, що компанія Microsoft подарувала користувачам Windows 10 корисну функцію. Тепер користувачі можуть змінювати дизайн операційної системи, а також стиль її оформлення. У теорії, можна створити подобу нічного режиму, що дозволить знизити навантаження на очі. Коли компанія впровадить цю функцію - невідомо.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Samsung знову переносить старт продажу гнучкого смартфона Galaxy Fold. Нагадаємо, що смартфон зламався через 2 дні після початку експлуатації. Компанія не подбала про захист шарніра, з-за чого пил потрапляла в складки, і потрапляла під сам дисплей, з-за чого він швидко ламався.

Знай.uа писав, що Huawei P30 Pro очолив рейтинг найбільш зручних смартфонів за квітень 2019 року. Дослідники з'ясували, що кращий інтерфейс операційної системи Android використовується в смартфоні від китайської компанії Huawei. Смартфон здатний виконувати різні завдання без будь-яких проблем, багів і помилок системи, що робить його дуже зручним у використанні.