У травні 2019 року українцям автоматично перерахували субсидії на майбутній опалювальний сезон. Відомо, що тим, хто не отримав допомоги, необхідно звернутися з новими заявами до служби соціального захисту.

Так, фахівці пояснили нюанси нових правил оформлення пільг на оплату компослуг та відповіли на найпоширеніші питання, що хвилюють сьогодні громадян.

Оформлення субсидії
Оформлення субсидії

Чи потрібно у травні повторно звертатися з документами?

Тим громадянам, які отримували субсидію і не мали боргів, перерахували пільги автоматично. Боржникам радять навідатися в управління соцзахисту з новою заявою та декларацією. А також погасити заборгованість. Ті, хто отримував субсидію готівкою на руки, зможуть отримати і на наступний період, але вже у безготівковій формі на рахунок в "Ощадбанку".

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Субсидії 2018 в Україні
Субсидії 2018 в Україні

Кому потрібно повторно звернутися з документами?

Це нововведення стосується тих українців, які орендують житло і бажають отримати пільги від держави. Також з новими заявами на оформлення субсидій просять звернутися тих громадян, в яких з жовтня 2018 року відбулися зміни в складі сім'ї.

Нагадаємо, розмір допомоги по вагітності та пологах злетів до небес.

Як повідомляв Знай.uа субсидії безробітним, боржникам і орендарям.

Знай.uа писав, пенсію підвищать вдвічі: хто і скільки отримає в цьому році.