Нещодавно президент України Володимир Зеленський опублікував фото з шаурмою та заявив, що у ній немає нічого ганебного, а ще вона допомагає не "забронзовіти".

Відповідний допис з'явився на офіційних сторінках Зеленського у соціальних мережах.

"Коли у тебе напружений графік, шаурма може бути рішенням. У цьому, як бачите, немає нічого страшного, незручного і тим паче – ганебного. А ще – допомагає не "забронзовіти", не відриватися від людей. Для тих, хто у владі, це корисно. Рекомендую! " - йдеться в дописі президента.

Підприємці моментально відреагували на повідомлення Володимира Зеленського. Так, на заправці з'явилася спеціальна пропозиція під назвою "Президентське комбо". За 89 грн кожен охочий може придбати донер-кебаб з куркою чи яловичиною та філіжанку кави.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Зазначимо, що президент України Володимир Зеленський у День Києва написав зворушливий допис про столицю й зізнався у любові місту. При цьому він виділив найколоритніші риси Києва. Зокрема, Зеленський написав про "запах квітучих лип і шаурми біля метро". Слова Зеленського викликали хвилю бурхливого обговорення у мережі. Дехто засуджує президента за таке порівняння. А хтось, навпаки, стверджує, що це правда й звично для більшості населення Києва.

Нагадаємо, що Зеленський закликав Раду зняти депутатську недоторканність.

Як повідомляв Знай.uа, оскільки в Україні скоротилася кількість населення, було б доцільно переглянути й кількість народних депутатів, які засідають у Верховній Раді. З такою заявою виступив представник президента Володимира Зеленського у парламенті Руслан Стефанчук.

Також портал Знай.uа писав, трагедія з українськими воїнами: Зеленський терміново звернувся до українців.