Лише нещодавно мер Києва Віталій Кличко відкрив міст між Володимирською гіркою та Аркою дружби народів. Однак той не простояв і дня, як на ньому тріснула скляна частина. Жителі столиці вирішили протестувати міцність мосту за допомогою прижків.

Відповідне відео з'явилося на сторінці "Київ оперативний".

На відео видно, що чоловік плигає на скляній частині мосту і перевіряє, чи не з'явилися на ньому тріщини.

Цікаво, скільки за день таких «попригунчиків»?

Geplaatst door Киев Оперативный op Woensdag 29 mei 2019

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Приблизно таку ж перевірку на відкритті робив і сам Віталій Кличко разом зі своїм братом Володимиром. Зазначимо, що їх спільна вага становить понад 200 кг.

Активне будівництво пішохідно-велосипедного мосту тривало 5 місяців. Над його зведенням працювали близько тисячі будівельників і фахівців. Довжина мостового переходу - майже 212 метрів, виконаний він з бетону і скла. Покриття - з гусасфальту. Вага металоконструкцій - 460 тонн.

Нагадаємо, останні півроку виявилися, напевно, найгарячішими за кількістю обурень та підозр у корупційних махінаціях столичної влади. Незаконні забудови, залякування та переслідування депутата Київради, що весь час намагається побороти роздачу земель сумнівним особам.

Як повідомляв "Знай.ua", у Києві споруджують новий велосипедно-пішохідний міст, який з'єднає дві туристичні зони - Володимирську гірку та Арку дружби народів, матиме скляну підлогу.

Також "Знай.ua" писав, що в Шевченківському районі української столиці обвалився пішохідний міст.