Вєрка Сердючка збентежила новим знімком з мамою. Цей знімок, опублікований в Instagram-акаунті української суперзірки, захопив шанувальників образу Андрія Данилка.

Світлину зробили під час гастролей Вєрки Сердючки в в Нью-Йорку у США. А якщо ще більш точніше, то знаменитості сфотографувалися під час прогулянки по Центральному парку (Central Park) - це, між іншим, один з найбільших і найвідоміших у світі парків. Фанати припускають, що Сердючка дасть шоу на Манхеттені.

Вєрка Сердючка з мамою в Нью-Йорку

А поки співачка розважається за океаном, користувачі активно коментують її свіжий знімок.

Популярні новини зараз
Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

Віра, яка грація! Дуже круто виглядаєш, Вєрка! Мої красотули! Колір настрою - синій! Дві зірки, дві світлі повісті...

Нетта Барзілай, переможниця Євробачення 2018
Нетта Барзілай, переможниця Євробачення 2018

В Instagram зірки з'явився ще один кумедний знімок. У пості показана Сердючка зразка 2000-х років у синьому вбранні. А праворуч від неї - модель у сукні популярного бренду Balenciaga. Шанувальники Вєрки Сердючки визнали ці наряди дуже схожими.

Проте в коментарях шанувальники Сердючки тільки захоплюються талантом зірки: "Вєрку в прем’єр-міністри", "Клаааас, наша зірка", "Заткнула за пояс одним підскоком", "Потримай мій борщ".

Відзначимо, що багато юзерів радять Данилку та його альтер-его йти в політику, як це зробили Святослав Вакарчук, Володимир Зеленський, а нещодавно і Оля Полякова, яка створила свою партію: "Треба було Вєрку в президенти... Ну нічого. Наступний раз проголосуємо за тебе, Вєр! Вєрку в прем'єр-міністри! Андрій, не хочете взяти приклад з Зеленського та Полякової? Ми підтримаємо"!

Джерело: https://t1.ua/news/28430-serdyuchku-v-premyery-elektorat-fanatiye-vid-novoyi-fotky.html Новини T1

Нагадаємо, Лазарєва звинуватили у крадіжці ідеї у Путіна.

Як повідомлялося раніше, Ісландія закінчила мерзенної витівкою участь у Євробаченні-2019.

Також, переможцем Євробачення 2019 став Дункан Лоуренс з піснею Arcade з Нідерландів.