Лише нещодавно мер Києва Віталій Кличко відкрив міст між Володимирською гіркою та Аркою дружби народів. Той не простояв і дня, як на ньому тріснула скляна частина. Ту частину мосту огородили, але люди продовжують підходити до тріснутого скла і робити фото.

Відповідні фото опублікували в мережі очевидці у спільноті dtp.kiev.uа у Facebook.

На фото видно, що скло потріскалося на дрібні шматочки. Воно було нічим не закріплене і люди могли без жодних зусиль підняти фрагменти скла руками.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"Всупереч проханням і застереженням громадяни продовжують заходити за загородження і перевіряти на міцність тріснуте скло на новому пішохідному мосту. Крім того, багато з них перевіряють, чи дійсно його можна віддерти, підняти руками. Наряд поліції прогнав роззяв, але вони моментально повернулися після того, як поліцейські поїхали. Багато з них ловлять кайф, фотографуючись на тріснутому склі", – розповідають очевидці.

Окрім того, підлітки вирішили протестувати міцність мосту за допомогою прижків. На відео видно, що чоловік плигає на скляній частині мосту і перевіряє, чи не з'явилися на ньому тріщини.

Цікаво, скільки за день таких «попригунчиків»?

Geplaatst door Киев Оперативный op Woensdag 29 mei 2019

Нагадаємо, останні півроку виявилися, напевно, найгарячішими за кількістю обурень та підозр у корупційних махінаціях столичної влади. Незаконні забудови, залякування та переслідування депутата Київради, що весь час намагається побороти роздачу земель сумнівним особам.

Як повідомляв "Знай.ua", у Києві споруджують новий велосипедно-пішохідний міст, який з'єднає дві туристичні зони - Володимирську гірку та Арку дружби народів, матиме скляну підлогу.

Також "Знай.ua" писав, що в Шевченківському районі української столиці обвалився пішохідний міст.