В окупованому селі Саханка, що на Донеччині, невідомі з безпілотника скинули листівки з інформацією про складні умови отримання російського громадянства і проблеми через втрату українського.

Про це інформує Twitter-акаунт "1й АНТИреспубликанский".

У листівках йдеться про те, що для отримання російського громадянства необхідно витратити чимало грошей і зібрати цілу низку документів. Більше того, чоловіки після отримання російського паспорта обов'язково повинні вступити до лавр російської армії.

Також повідомляється, що внаслідок втрати українського громадянства можна втратити пенсію, соціальні виплати, і потрапити "в усі бази даних України". Місцеві проросійські бойовики забороняли людям піднімати листівки, погрожуючи пістолетами.

Популярні новини зараз
Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Нагадаємо, так званий "депутат народної ради ДНР" Владислав Бердичівський розповів, як бойовики псевдореспубліки карають "агентів СБУ".

Як повідомляв раніше Знай.ua, у середу, 16 січня, бійці ЗСУ, ефектно помстилися окупантам за підрив автомобіля Збройних Сил і поранення військових.

Також Знай.ua писав про те, що ЗСУ знищили транспорт терористів.