У теруправлінні ДБР розслідується кримінальне виробництво за фактом умисного нанесення тяжких тілесних ушкоджень працівниками Переяслав-Хмельницького ВП ГУ НП у Київській області 5-річній дитині. Про це йдеться у повідомленні прес-служби ДБР.

Як стало відомо, 31 травня до реанімаційного відділення КНС "Переяслав-Хмельницький ЦРЛ" доставлений хлопчик з тілесними ушкодженнями у вигляді важкої закритої черепно-мозкової травми, забою головного мозку, внутрішньо-мозкової гематоми, перелом скроневої кістки.

На площі чергувало більше тисячі поліцейських
На площі чергувало більше тисячі поліцейських

Поліцейські запевнили, що того дня близько 16 години четверо неповнолітніх дітей відпочивали біля дому. Тоді 5-річний хлопчик через необережність послизнувся і впав на асфальтобетонне покриття та камінь, в результаті чого отримав травму голови.

"Відповідно до проведеного оперативного втручання медичних працівників встановлено наявність у малолітнього проникаючих вогнепальних тілесних ушкоджень голови. Враховуючи отриману інформацію, поліцейські провели додатковий огляд місця події, в ході якого за 70-150 м. виявили гільзи від патронів Флобера, склянки і банки", – сказано у повідомленні.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

швидка
швидка

До нанесення кульового поранення, що стало причиною перелому кісток черепа, можуть бути причетні два працівника Переяслав-Хмельницького ВП ГУ НП в Київській області.

Наразі проводяться невідкладні слідчі дії, в ході яких у підозрюваних вже вилучено патрони і іншу зброю.

"Слідчими ДБР готується затримання двох поліцейських в порядку ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України, а також повідомлення про підозру у вчиненні замаху на умисне вбивство малолітньої дитини і обрання запобіжного заходу", – заявили в ГБР.

Нагадаємо, під Києвом дитині прострелили голову, медики роблять все можливе: деталі звірячого нападу.

Як повідомляв Знай.uа чоловік прострелив собі ногу, намагаючись вбити таргана чоботом.

Знай.uа писав, підлітки влаштували бійню в школі: діти вибігали в крові, багато хто загинув, стрільців не вдалося затримати.