Тоттенхем - Ліверпуль: приголомшливий фінал Ліги Чемпіонів змусив ахнути весь світ

Ліверпуль переміг Тоттенхем в Лізі Чемпіонів-2019! Зустріч закінчилася рахунком 2:0 на користь Ліверпуля. Тоттенхем жорстко атакував суперника, але переграти не вдалося. Цей матч став історичним. Фанати радіють, футболісти не приховують радості.

Ображений Луценко наїхав на команду Зеленського: "Я б поки промовчав"

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

1 червня генпрокурор України Юрій Луценко у своїх соцмережах опублікував пост, в якому висловив думку з приводу засідання, що проводився 31 травня. На ньому Зеленський і новий склад РНБО міркували про різні питання, серед яких – проблеми в енергетиці.

Сергій Пашинський
Сергій Пашинський

Найєм здав Пашинського з потрохами: "Чупакабра, ти не ох*їв?"

Нардеп Мустафа Найєм підтвердив справжність запису голосу голови парламентського Комітету Верховної Ради з національної безпеки Сергія Пашинського, опублікованою колишнім першим заступником глави Адміністрації Президента Андрієм Портновим.

Під Закарпаттям сталася жахлива ДТП

Закарпатську область, місто Тячів вразила жахлива ДТП. Після аварії авто перетворилося на купу металу. Зазначається, що ДТП сталася 31 травня, приблизно о 22:30. За попередньою інформацією, в результаті ДТП одна людина отримала поранення.

Буллінг вчителів: у київській школі гримить скандал, - ось, що придумали "дітки"

В одній з київських шкіл директор викликав поліцію через спільноту учнів в Instagram, куди діти постили невдалі знімки вчителів і робили на педагогів "фотожаби". Про це йдеться в сюжеті ТСН. Група була закритою, і на даний момент її вже видалили, проте адміністрація навчального закладу визнала це залякуванням у мережі, спрямованим проти вчителів.