Через негоду, а точніше нічну грозу і сильний вітер, в Одесі погіршилася ситуація на дорогах.

Про це пишуть в групі "Подслушано | Одесса".

Стало відомо про падіння кількох дерев: перше впало на трамвайні колії на проспекті Небесної сотні, зупинивши роботу 13 трамвая, друге впало на проспекті Шевченка / Довженко, в зв'язку з чим проїзд там перекритий.

Нічна гроза в Одесі

"І це пройшов легкий дощик. Куди дивиться зелентрест?", "Чим займається зелентрест і за що отримують зарплату там. Вчора проїжджала 1 заставу, там килим з тополиного пуху. Хто повинен обрізанням займатися, щоб до цвітіння справу не доходила? "- обурюються одесити.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Нагадаємо, що в понеділок, 3 червня, в Україні пройдуть сильні дощі майже в усіх областях, а ще будуть гриміти грози і очікуються шквали. При цьому сонце вийде тільки на Волині, Рівненщині, Житомирщині, Київщині, Чернігівщині та Сумщині.

Як повідомляв портал Знай.ua, синоптик Леонід Горбань оприлюднив турбує прогноз погоди на перший місяць літа.

Також портал Знай.ua писав, як пережити спеку цього літа.