Внаслідок сильних злив у містечку Ходорів, що на Львівщині повністю затопило більше півсотні присадибних ділянок. Повідомляють, що у місцевому ставку вода перелилась через дамбу і відрізала одну з вулиць від решти міста.

Місцевий житель Іван Слобода не втрачав почуття гумору, навіть, коли показував 24 каналу наслідки повені на своєму подвір’ї.

"У двадцять п'яти вуликах погинули бджоли, в середньому, якщо порахувати, то це 2 мільйонів комах. Жінка декілька разів подивилася на негоду, не витримала, я її через вікно витягнув і завіз в лікарню. В неї інсульт", – розповів місцевий житель Іван Слобода.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Зараз схожа ситуація у кожному дворі на цій вулиці. Під час сильних дощів дамба не витримала об'ємів води.

Після того, як прорвалася дамба, частина вулиці стала островом і зовсім відірвана від решти світу. Рятувальники виклали укріплення з більш ніж двохсот мішків із піском та почали роздавати питну воду людям.

Нагадаємо, що Харків йде під воду: травневий апокаліпсис може обернутися страшною трагедією для всієї України

Також "Знай.ua" информував, що нещадна стихія за 40 хвилин знищила врожай українців: фото

Раніше "Знай.ua" писав, що велика вода відрізала Закарпаття від цивілізації: українцям показали масштаби трагедії з висоти