Поліція відкрила кримінальну справу через штурм Львівської мерії псевдоактивістами, які прорвались усередину будівлі та побили керівника адміністрації мера.

Про це повідомляють місцеві ЗМІ.

Очікую на реакцію правоохоронців

Якщо бандитів не зупиняти, вони нагліють. Я звертався до керівника поліції області Walera Sereda після нападу на працівників мерії, коли їм в обличчя лили фарбу. Я попереджав головного правоохоронця області, що за анонсованими пікетами Ратуші стоїть банальний криміналітет і місцеві бариги, які хочуть грабувати місто. На жаль, реакції не було жодної. Сьогоднішні події - наслідок ігнорування очевидних фактів. Сьогодні в Києві спілкувався з керівником МВС Arsen Avakov та керівництвом поліції. Вони поінформовані, що відбувається в місті. Очікую конкретних дій. Якщо і після цього реакції не буде, зроблю висновок, що поліції в області нема і справа захисту міста від бандитів - це виключно наша внутрішня справа. Ми справимось, як зробили це у 2014, коли Львів після «ночі гніву» протягом двох тижнів обороняли виключно добровольці.

Geplaatst door Андрій Садовий op Woensdag 29 mei 2019

В поліції розцінили дії псевдоактивістів як хуліганство. А львівську мерію тепер охороняють поліцейські та кілька автозаків.

Популярні новини зараз
Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, що в середу, 29 травня, під Львівською міськрадою зібралися члени організацій Група псевдоактивістів штурмом захопила Львівську міську раду "Розвиток громади", "Нацкорпус", "Сокіл" та спілки учасників АТО. Вимагали, щоб їх впустили до сесійної зали поговорити із заступниками мера. Діяли вкрай агресивно: виламали двері, побили керівника адміністрації мера та потрощили усе навколо.

Жертвою нападу став керівник адміністрації мера Євген Бойко, який нині перебуває в лікарні із травмою селезінки. Він завинив лише тим, що був на роботі під час нападу.

"Я до них вийшов, щоб поговорити і зрозуміти їхні настрої, а настрої були цілком очевидні. Дякувати працівникам муніципалам і поліції, вони мене витягли з-під ніг цих псевдоактивістів", – пригадав Бойко.

Нагадуємо, що НП в одеському Медінституті: десятки копів штурмують будівлю, студенти розбігаються, перші подробиці і кадри

Також "Знай.ua" інформував, що Межигір'я отримало "нового Януковича": журналісти розсекретили скандальну правду

Раніше "Знай.ua" писав, що "Все стабільно...": у Києві герої парковки паралізували центральну вулицю, фото