Користувачі мережі відреагували на смерть дитини, яку жорстоко вбили поліцейські.

Деякі з коментаторів не стримували слів, частина з них запропонувала взяти справу під особистий контроль президента.

" Шановний Пане Президент! Візьміть будь-ласка цю справу під особистий контроль. Ця трагедія повинна бути винесена на загал, винні повинні СИДІТИ ПОЖИТТЄВО. А ЇХ КЕРІВНИЦТВО ГЕТЬ.... ".

" Це просто пи**ець, інших слів не має.Одні дов***оби стріляють у дітей інші збивають дітей на пішохідному переході!!!! Кого ви понабирали у поліцію!!!!!! Авакова в першу чергу в тюрьму за провальні реформи які призводять до трагічних наслідків!!!"

Популярні новини зараз
Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

"Що ж це таке в світі робиться... серед білого дня вбивають дітей, ще й розмірковують про покарання. Зеленський, прийми будьласка кардинальні міри!!! "

"Немає нічого страшнішого і болючішого за втрату дитини. Неможливо знайти таких слів підтримки, щоб хоч на краплю полегшити ваш біль. Можна тільки здогадуватися, як вам зараз важко. Прийміть наші щирі співчуття про смерть вашого малюка"

"Люди, що з нашою країною не так? А може ми не такі ? Як довго цей безлад може продовжуватися? Що робити? Я знаю одне, що безнаказаність породжує зло. Наказати так, щоб зрозуміли всі . Красти , брехати, вбивати _ не можна!!!!!! Плачу разом з усією країною. "

"ЯКОГО БІСА ! Поза службою і зі зброєю! Що за свавілля у тих, хто повинен бути прикладом для всіх людей!"

"Розстріляти тих вир*дків, А мамі сили пережити таке велике горе"

Нагадаємо, під Києвом схопили підозрюваних у розстрілі дитини

Як раніше повідомляв "Знай.ua" Помер п'ятирічний хлопчик, якого підстрелили п'яні поліцейські під Києвом

Також "Знай.ua" писав про те, що Копам нагадали, з чого починалася Врадіївка