Серіал "Чорнобиль" від американського каналу HBO створив неабиякий ажіотаж і викликав бум по переглядах. Проте українці помітили цікавий "ляп", про який знають лише місцеві.

Так, у серіалі й раніше бували неточності в зображенні побуту 80-х років. Однак дрібні помилки легко списувалися, мовляв, серіал - художній, а не документальний.

У четвертій серії творці "проморгали" і в кадр раптово потрапив об'єкт з майбутнього. Українці побачили пам'ятник "чорнобильцям", встановлений до 25-ї річниці аварії на ЧАЕС.

Чорнобиль
Чорнобиль

На кіноляп звернув увагу користувач Сергій Дода Facebook.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Цікавий момент в 4 серії серіалу "Чорнобиль". В кадрі пам'ятник ліквідаторам Чорнобильської катастрофи (обвів)", - написав він на своїй сторінці в Facebook.

Автор посту відзначив, що сценаристи могли спеціально залишити його в кадрі і просто не знати про існування монумента. Примітно, що раніше глядачі побачили пластикові вікна, яких у той час просто не було в СРСР.

Интересный момент в 4 серии сериала «Чернобыль». В кадре памятник ликвидаторам Чернобыльской катастрофы (обвел)

Geplaatst door Sergey Doda op Zondag 2 juni 2019

Користувачі активно коментують пост у соцмережі: "Глаз-алмаз!", "Сделай "на всех", чтоб поделиться можно было", "В сериале это вообще московская библиотека)", "Ну в первой серии Минск это институт Шевченко на ВДНГ и эвакуация была по дороге на другом берегу киевского моря. Но те, кто не знаком с особенностями ландшафта, этого конечно же не заметит. А так респект за сериал)"

Нагадаємо, у серіалі "Чорнобиль" від HBO помітили цікавий "ляп": зрозуміють лише українці.

Як повідомляв раніше Знай.uа, серіал "Чорнобиль" змусив справжніх ліквідаторів заговорити: чи впізнали себе герої.
Також портал Знай.uа писав, що зірка "Ігри престолів" заінтригувала продовженням мега-популярного серіалу.