4 червня у Дніпрі оголосили штормове попередження через грозу і град.

Про це повідомляє прес-служба ГУ ДСНС в Дніпропетровській області.

Дніпропетровський регіональний центр з гідрометеорології оголосив попередження про надзвичайну пожежну небезпеку з 4 по 10 червня 2019 року і попередження про небезпечне метеорологічне явище на 4 червня.

4 червня синоптики прогнозують мінливу хмарність, короткочасний дощ, місцями сильні зливи, грози, а в окремих районах буде град. Вітер посилюватиметься до 15-20 м/с. Температура повітря вночі +17-19, вдень +28-30 градусів.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Також синоптики повідомили, що геомагнітна обстановка в Україні 4 червня буде відносно спокійною. Протягом доби можливі невеликі збурення, а в обідній час - слабка геомагнітна буря.

5-6 червня будуть короткочасні дощі, місцями значні зливи. В окремих районах області град та грози. Вітер східний 7-12, під час грози шквали 15-20 м/с. Температура повітря: 5 червня вночі 15-20, вдень 25-30 градусів. 6 червня вночі 13-18, вдень 23-28 градусів.

Також з 4 по 10 червня на значній частині території Дніпропетровської області очікується надзвичайна пожежна небезпека.

Нагадаємо, що у вівторок дощі в грозами, короткочасні, пройдуть майже в усіх областях Україні. Місцями зливи можуть бути сильними, а також під час грози град та шквали. Однак у Криму опади навряд чи будуть.

Як раніше повідомляв портал «Знай.ua», червень розпочнеться в Україні прохолодною і дощовою погодою. Проте вже з середини першого місяця літа прийде справжня спека, а стовпчики термометрів піднімуться до +30 градусів.

Також портал «Знай.uа» писав, що 3 червня в Одеській області переважатиме надзвичайна (5 класу) пожежна небезпека.