Сьогодні, на більшій частині Дніпропетровської області йдуть грозові зливи. Відомо, що у Нікополі та Кривому Розі через сильні опади тимчасово затоплені деякі вулиці.

Про це повідомляють очевидці в соцмережах.

Варто зауважити, що 3 червня після обіду почалася гроза з поривами вітру до 20 метрів за секунду.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Місцеві жителі в соціальних мережах жартують, що додому доведеться добиратися вплав, на матрацах або на човнах.

Проблема з підтопленням житлового масиву Південного ГЗК існує останні кілька десятків років. Після проливних дощів з'являється справжній потоп. Ситуацію не змінила капітальна реконструкція проспекту Південного в 2011-2012 роках.

Жителям Кривого Рогу радять не ходити під деревами, не стояти під балконами, бути уважними при перетині пішохідних переходів і так далі.

Нагадаємо, що вівторок 4 червня в Києві ясною погодою нас не порадує — хмари закриють небо вже з самого ранку та протримаються до пізнього вечора. Щоб уникнути неприємностей, своєчасно візьміть з собою парасольку, тому що увечері буде йти дощ з грозою.

Як раніше повідомляв портал «Знай.ua», в результаті сильних дощів в містечку Ходорів на Львівщині повністю затопило понад півсотні присадибних ділянок. Повідомляють, що в місцевому ставку вода перелилася через дамбу і відрізала одну з вулиць від решти міста.

Також портал «Знай.uа» писав, що через негоду, а точніше нічної грози і сильного вітру, в Одесі погіршилася ситуація на дорогах.