З 1 червня знову підскочили ціни на газ для населення, а от для промислових споживачів, навпаки, знизилися. Українцям обіцяють, що у липні 2019 вартість багкитного палива знову знизиться.

Такі дані оприлюднили в Асоціації газового ринку України і НАК "Нафтогаз України".

платіжки

Газ для населення

Так, у цьому місяці "Нафтогаз" буде відпускати газ для потреб населення за ціною 6 299 грн за 1 тис. куб. м (без ПДВ і транспортування і розподілу), що на 5,2% вище, ніж в травні. Кінцева ціна газу повинна становити 8 627,01 грн. за тисячу кубоментрів.

Однак українцям слід пам'ятати, що в кожній області кінцеві тарифи будуть різними.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

лічильник

Газ для промисловості

При цьому "Нафтогаз" знизив ціни на газ для промисловості у червні на 7,6-7,9%. "Нафтогаз" пропонує газ за ціною 5 803 - 6 423 грн/тис. куб. м (без ПДВ і витрат на його транспортування магістральними та розподільними трубопроводами).

Згідно з рішенням Кабміну, ціна газу для населення залежить від ціни для промисловості в попередньому місяці. Економісти запевняють, що у липні ситуація зміниться і ціна на блакитне паливо для населення знов знизиться на 8%.

гроші

Нагадаємо, "Нафтогаз" знизив ціни на газ травень для населення до 5 990 грн/тис. куб. м (без ПДВ і транспортування). При цьому кінцева вартість газу повинна становити 8 247 грн. за 1 тис. куб. м. Однак вона коливалася в залежності від області.

Нагадаємо, у Зеленського назвали дату, коли знизяться тарифи на комуналку.

Як повідомляв портал Знай.ua, субсидії безробітним, боржникам і орендарям.

Також Знай.ua писав про те, що пенсію підвищать двічі: хто і скільки отримає в цьому році.