Волонтери благодійної організації «Ковчег» врятували пораненого совеня, який не міг злетіти. Тепер він буде жити в гарних умовах, і отримувати потрібне харчування.

Про це повідомляють волонтери «Ковчега» Facebook.

Мешканці Дніпра знайшли маленького пташеня у дворі багатоповерхівки. Він був поранений, не міг злетіти. Волонтери взяли його під свою опіку, відкрили збір на лікування.

Тепер його вилікували і з'явився шанс на те, що птах може літати. Совеня відправлять до Києва, в реабілітаційний центр для диких птахів.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

«Там йому нададуть повну реабілітацію, нададуть правильне і збалансоване харчування. Центр повністю займеться його подальшою долею. Допомога в передачі совеня надала Вероніка Конькова — волонтер-птахівниця», — відзначили волонтери.

Нагадаємо, що у планети з'явився шанс на порятунок - вчені створили біополімер, який розчиняється в сміттєвому баку. За підрахунками вчених, до кінця 2050 року в океані пластику буде більше, ніж риби.

Як раніше повідомляв портал «Знай.ua», у Чернівецькій області пожежники врятували маленького зайченя, у якого були обпалені лапки і бочок. Рятувальники поселили звірка в ділянці, тримають його в рожевій клітці і відгодовують з піпетки.

Також портал «Знай.uа» писав, що м'ясний китайський ринок ледь не став останнім притулком чарівного той-пуделя Генрі, у якого паралізувало ноги після бійки з іншою собакою. На щастя, його вчасно відшукала британська активістка Шерон Уорнок в державному собачому притулку Шанхаю.