Після новини про смерть 5-річного Кирила Тлявова від рук переяславських поліцейських, українці масово почали виходити на акції, націлені проти правоохоронної системи. Так, повідомляється, що 4 червня в 19:00 по всіх містах України відбулися подібні мітинги під назвою "Безкарність вбиває", інформує Стіна.

"Початок літа очорнило життя однієї сім'ї з Переяслав-Хмельницька, де хлопчик Кирило Тлявов отримав вогнепальне поранення в голову від рук п'яних поліцейських. За декылька днів дитина померла. Це стало поштовхом для масових протестів в Україні. 3 червня відбулася акція під будівлею МВС в Києві. Обурені протестувальники хотіли дати зрозуміти органам, що справу про загибель хлопчика зам'яти не вдасться. Активісти принесли м'які іграшки, свічки, а на асфальті написали "Вбивці". Вранці 4 червня цей напис залили шаром асфальту"

Популярні новини зараз
Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Активісти закликають людей не бути байдужими і виходити на акції.

"Це про Індила, Врадіївку і Катю Гандзюк. Це про те, що непокаране зло зростає. Це про те, що поліцейські можуть вбити дитину і їм нічого не буде. Це про відсутність якої-небудь політичної відповідальності у керівництва відомства та країни. Це про наше з вами виживання", - заявив активіст Роман Синіцин.

Нагадаємо, у вівторок, 4 червня, другого поліцейського, підозрюваного у вбивстві 5-річного Кирила із Переяслав-Хмельницького, взяли під варту на два місяці.

Як повідомляв портал Знай.ua, 3 червня помер 5-річний хлопчик, у якого поліцейські вистрілили з вогнепальної зброї в Переяслав-Хмельницькому.

Також портал Знай.ua писав, що копи прострелили голову дитині. Хлопчика поранили в той момент, коли він гуляв біля будинку в Переяслав-Хмельницькому.