Вчора 4 червня, у Львові зникла 13-річна Сиваківська Магдалена Богданівна.

Про це повідомляє депутат Львівської міськради Ігор Зінкевич.

Дівчинка вийшла з дому о 08:30 і досі не повернулася. Вона залишила телефон вдома, відтак зв’язку з нею немає. Неповнолітня проживає у Львові на вулиці Джона Леннона.

Прикмети: ріст 152 см, волосся до плечей, блондинка, сірі очі, була одягнена в майку салатового кольору, червоні шорти, сині кросівки.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Якщо комусь відоме місце перебування дівчинки, прохання сповістити в поліцію за номером 102.

Також схожа біда спіткала і жителів Києвської області. Так повідомляється, що в Ірпені зникла неповнолітня Червінська Вероніка Володимирівна. Вона просто вийшла з дому і не повернулася. Пошуки зниклої дівчини тривають вже тиждень, але поки що безуспішно.

Останній раз Вероніку бачили 25 травня близько 16:00. Батьки зниклої дівчини просять допомогти всіх небайдужих, і надавати будь-яку інформацію про місце перебування дівчини.

Нагадаємо, що допоможіть знайти: під Києвом більше тижня шукають дівчину з татуюванням на руці

Раніше портал "Знай.ua" писав, що трагедія на Рівненщині: п'ятирічний хлопчик помер страшною смертю, батьки не вірять

Також портал "Знай.ua" інформував, що загадково зниклий вболівальник Ліверпуля знайшовся: що сталося