Надзвичайна подія з трагічним підсумком сталася в селі Великі Цепцевичі, що у Рівненській області.

У місцевому обласному прес-центрі національної поліції повідомили про летальний результат нещасного випадку за участю п'ятирічної дитини.

П'ятирічний хлопчик грався у дворі власного будинку, де і став жертвою трагічних обставин. Залишена на певний час без нагляду, дитина спробувала залізти на стопку складених один на інший піноблоків. Хлопчик зачепився руками за один з верхніх блоків, який у підсумку впав на дитину, потягнувши за собою й інші піноблоки.

Батьки дитини негайно викликали бригаду медиків, які і доставили хлопчика в найближчу лікарню. Втім, незважаючи на відчайдушні зусилля, медики не зуміли зберегти життя дитини – дитя померло прямо під час екстреної операції. За фактом події представники обласної поліції відкрили досудове розслідування за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство з додатковою позначкою «побутової нещасний випадок»).

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Портал «Znaj.UA» нагадує про те, що в Росії дівчинка-підліток планувала зробити досить екстремальний знімок, піднявшись на трансформаторну будку, яка стояла недалеко від дороги. Це закінчилося трагедією.

«Знай» повідомляв про те, що під Харковом електричка розтерзав малолітньої зацепера: моторошні деталі трагедії. Подію потрясла всю країну.

Раніше ми писали про те, що недалеко від російського кордону злетіла на повітря військова база.