4 червня, у Львові біля стін ГУ НП у Львівській області (вул. Григоренка, 3) відбулася всеукраїнська акція "Безкарність вбиває".

Про це повідомляє кореспондент ІА ZIK.

Подія зібрала близько сотні активістів з різних організацій та небайдужих львів’ян, які тримали у руках фотографії п’ятирічного хлопчика Кирила, що нещодавно був застрелений п’яними поліцейськими.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Також у їх руках були плакати із лозунгами: "Безкарність вбиває", "Кирилові було 5 років, а скільки дадуть убивцям?", "Аваков має піти", "Вимагаю системних змін", "Діти – не мішень". Активісти приклеїли фото вбивць до вікна ГУ НП у Львівській області та вшанували пам’ять загиблого хлопчика хвилиною мовчання.

Крім цього, люди кричали: "Авакавова у відставку", "Немає реформи".

Активісти принесли і поставили під стінами ГУ НП у Львівській області лампадки, іграшки та квіти.

До людей вийшов начальник ГУ НП у Львівській області Валерій Середа, який пояснив свою позицію і поспілкувався з активістами.

Подібні акції відбуваються у всіх великих містах України.

Нагадаємо, що вбивство 5-річного Кирила: люди підняли бунт, "палили шини і летіли димові шашки"

Раніше портал "Знай.ua" писав, що "АвакOFF": Харків накрила хвиля протестів через вбивство 5-річного Кирила

Також портал "Знай.ua" інформував, що Аваков та Князєв наважилися поглянути в очі батькам загиблого Кірюші