У місті Переяслав-Хмельницький Київської області поховали 5-річного Кирила Тлявова, який загинув від вогнепального поранення.

Про це повідомляє портал «Укринформ».

Відомо, що на похорон хлопчика зібралося понад сто осіб, приїхало багато журналістів. Священик відслужив панахиду по загиблому.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Варто зауважити, що для бабусі хлопчика довелося викликати швидку. У жінки не витримали нерви, і батькам загиблого Кирила довелося заспокоювати її словами і проханнями протриматися і попрощатися з хлопчиком.

Слід нагадати, що 31 травня в Переяславі-Хмельницькому в лікарню доставили 5-річного Кирила Тлявова із закритою черепно-мозковою травмою, забоєм головного мозку, внутрішньо-мозкової гематомою, переломом скроневої кістки.

У хлопчика виявили вогнепальне поранення голови. А вже в понеділок, 3 червня, Кирило помер у лікарні.

Нагадаємо, що 4 червня, у Львові біля стін ГУ НП у Львівській області (вул. Григоренка, 3) відбулася всеукраїнська акція "Безкарність вбиває". Подія зібрала близько сотні активістів з різних організацій та небайдужих львів'ян, які тримали в руках фотографії п'ятирічного хлопчика Кирила.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", один з головних підозрюваних у вбивстві 5-річної дитини поліцейський Володимир Петровець, як і слід було очікувати, відразу ж заявив про свою непричетність до трагедії.

Також портал "Знай.uа" писав, що у деяких містах України пройшли траурні акції. Небайдужі висловили співчуття родині 5-річного хлопчика Кирила Тлявова, якого застрелили поліцейські в Переяслав-Хмельницькому.