Журналіст телеканалу "Прямий", який купив квартиру родині загиблого на Львівщині шахтаря Михайла Павлика, грубо обійшовся з його дружиною.

Мережу шокувало відео інциденту.

Прямо під час зйомок сюжету про купівлю квартири журналіст Михайло Ганапольський розмовляв з дружиною загиблого гірника. Жінка сиділа поруч з ним уся в сльозах, їй не вдавалося стримати емоції.

Ганапольський звернувся до свого асистента з проханням принести води. У цей момент жінка подумала, що він таким чином проявляє турботу і сказала, що не хоче пити. Журналіст на це відреагував дуже різко:

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

"Я хочу! До чого тут ви?", — сказав Ганапольський.

Потім йому подали чашку з водою, він надпив з неї і продовжив спілкування з дружиною шахтаря.

Нагадаємо, у Львівську область на зустріч з рідними загиблих на шахті "Лісова" гірників приїхав Володимир Зеленський. Президент вступив у словесну перепалку з журналісткою телеканалу "Прямий", тому що не стримав емоцій.

Як повідомляв раніше Знай.uа, під час церемонії інавгурації Володимир Зеленський оголосив про розпуск Верховної Ради восьмого скликання.

Також Знай.uа писав про те, що учитель історії з т\с "Слуга народу", якого зіграв відомий комік Володимир Зеленський, на екранах стає президентом країни.