Донька скандально відомого народного депутата Михайла Добкіна Алла з чоловіком тапервістком відправилась на відпочинок до Туреччини, чим похвалилась в мережі.

Алла Добкіна дуже швидко відновилася після пологів, і літо 2019 зустрічає в крихітних купальниках від відомих брендів, чим не припиняє хизуватися на сторінках своїх соцмереж.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

На новому фото, яке Алла опублікувала в Instagram, Добкіна показала свої ідеальні форми.

"Тут складно змусити себе вбиратися. Крім вбратися в купальник. Взагалі повний Релакс..перший відпочинок, куди я не брала підбори і косметику", - прокоментувала вона фото, зроблені в п'ятизірковому готелі Güral Premier в Туреччині.

Популярні новини зараз
Індексація зарплат в Україні: коли чекати і на скільки перерахують виплати в 2024 році Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

На фото вона позує в крихітному купальнику, який в повній мірі дозволяє отримати засмагу, і вдало всіїї принади. Крім того, вона зізналася, що із задоволенням носить капелюшки - вони особливо допомагають в спеку.

У своєму блозі Добкіна поділилася придбанням місцевого специфічного масла, яке також потрапило у кадр.

Нагадаємо, Добкіна народила хлопчика в кінці жовтня 2018, і вже через місяць її помітили в прозорій сукні на показі мод, а взимку вона знову позувала перед камерами в купальниках.

Алла Добкіна активно веде свій напів-б'юті блог, в якому раніше більше розповідав про подорожі і моду, а зараз, будучи мамою,взялась давати поради іншим жінкам, які виховують маленьких дітей.

Нагадаємо, вагітна дочка Добкіна не посоромилася викласти відверті фото.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Алла Добкіна показала першу фотографію новоржденного малюка.

Також портал "Знай.uа" писав, що вагітна дочка Добкіна злетіла з котушок і зажадала крові.