У суботу, 8 червня, на більшій частині території України очікуються короткочасні дощі та грози.

Про це повідомляє на своїй сторінці у Facebook Укргідрометцентр.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

За прогнозом синоптиків, вдень у західних, центральних, Одеській, Сумській та Харківській областях подекуди град та шквали 15-20 м/с.

Популярні новини зараз
Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Вітер східний і південно-східний, 5-10 м/с. Температура вночі 13-18°, на узбережжі морів до 21°; вдень 26-31°, в західних областях 23-28°.

Нагадаємо, що у суботу, 8 червня практично по всій території України синоптики прогнозують грозові дощі. Лише на півдні країни і в Луганській області очікується суха і сонячна погода. Саме на крайньому сході країни буде найспекотніше – до +31, на градус нижче на півночі, в центрі та на півдні.

Також Знай.uа писав, що відомий синоптик Леонід Горбань дав неприємний прогноз на початок літа. Згідно його прогнозу дійсно жарко стане тільки 6-7 липня.

Як повідомляв портал Знай.uа, економісти спрогнозували хороші перспективи для української національної валюти. Що буде з доларом на початку літа. Українці відчують дежавю.