В Україні стартував сезон літніх відпусток. Хтось вважає за краще їздити на відпочинок в червні, коли не так спекотно і немає скупчення туристів, хтось любить подорожувати в середині літа, а серпень - це, як відомо, найбільш піковий сезон. Яку дату обрати для відпустки - одна з одвічних проблем.

"Знай.uа" звернувся до астропсихологу Марії Воліної за порадою. Ми поцікавилися, як за допомогою зірок визначити найкращий час для відпустки та чого варто остерігатися українцям.

"По-перше, мені не подобається формулювання "чого потрібно остерігатися" - це спочатку створює негативно-тривожну рамку. Я можу назвати період, у якому слід дотримуватися обережності з документами, рейсами, стиковками. Це період з 8 липня по 1 серпня 2019 року", - поділилася Воліна.

Астропсихолог Марія Воліна

Вона зазначила, що в цей період, якщо у когось тривалий переліт і потрібно вибирати стикування між рейсами, то слід брати найбільш тривалу стиковку.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Тому що нерідкі затримки рейсів - ретельно перевіряйте документи, паспорти, візи, щоб у дітей були дійсними проїзні документи. Тому що в цей період все, що пов'язане з подорожами - утруднене, але це не означає, що в липні не можна їхати у відпустку - звичайно ж, можна", - пояснила астропсихолог.

За словами Воліної, у випадку подорожі на власному автомобілі - слід переконатися, що виправлений навігатор, ретельно, ніж зазвичай, перевірена справність автомобіля. Вона каже, що прислів'я "7 разів відміряй, 1 раз відріж" - найбільш точно характеризує цей період.

"Що стосується затемнень. Багато хто мені пишуть, 2 липня сонячне затемнення, 17 липня місячне - що робити і як бути? В ці дні, якщо ви аерофоб або дуже тривожно-недовірлива людина, то краще не вирушати в дорогу. Але є така хитра штука з точки зору астрології - те, що почалося в день затемнення, особливо сонячного, буде довгостроковим і триватиме багато років, хоча воно буде не так легко здійснене. Тому в день затемнення, 2 липня, наприклад, якщо ви дуже хочете за кордон, і це буде ваша перша поїздка, і ви потім бажаєте, щоб подорожі сипалися на вас, як з рогу достатку, то вирушайте в поїздку 2 липня - це закріпить ваш намір подорожувати. Тут не як затемнення впливає на сприятливий час для подорожей, як ретроградний Меркурій. Тому зверніть увагу на період з 8 липня по 1 серпня. Все інше потрібно дивитися з точки зору особистого гороскопу і для кожного особисто", - підсумувала астропсихолог.

Нагадаємо, раніше Марія Воліна докладно пояснила, чим викликаний такий стрімкий успіх Володимира Зеленського в політиці.

Як повідомляв "Знай.ua", астропсихолог Марія Воліна розповіла, що говорять зірки про президента.

Також "Знай.uа" писав, що названі найбільш пихатіші знаки Зодіаку.