Відомий український парапсихолог і метафізик Наталія Мілагра розповіла "Знай.uа", яких змін варто очікувати в червні всім знакам Зодіаку. Вона повідомила, що до кінця місяця ми увійдемо в сезон затемнень, а це дуже важливий період, який допоможе привести життя в порядок і направити енергію в правильне русло.

За словами Мілагри, вже з початку червня багато хто повинні були відчути легкість і яскравість, які і спрямовують кожного вперед.

"В середині червня ви відчуєте більше легкості. Планета Марс, нарешті, повертається на свою позицію. Якщо ви раніше часто впадали в гнів або стали трохи більш дратівливими, ніж зазвичай, повернення Марса на свою звичайну позицію сприятиме набуттю легкості. Якщо ви продовжуєте перебувати в роздратуванні, прийміть це як сигнал, який вам потрібен, щоб глибше поглянути і зрозуміти, що вам необхідно відпустити зі свого життя раз і назавжди", - поділилася метафізик.

Наталія Мілагра порадила в якості підказок пригадати, що відбувалося у вашему життя в дні, близько 20 квітня і 19 травня, щоб зрозуміти, де Марс направляв вас до звільнення від цього.

Наталія Мілагра

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Також вона нагадала, що 17-го червня відбудеться Повня у знаку Стрільця.

"Оскільки це остання Повня перед Затемненням, ми будемо зайняті завершенням роботи, яку розпочали в попередньому циклі затемнень. Згадайте, що відбувалося у вашому житті в січні 2019 року, бо події цього часу, ймовірно, будуть грати роль в коридорі затемнень. Затемнення існують не для того, щоб їх боялися, ці періоди нам дуже допомагають. Оскільки їхня енергія переміщує нас туди, де ми повинні бути. Вони, як рука Всесвіту, яка спускається і допомагає нам виправити становище і привести життя в порядок", - пояснила парапсихолог.

За словами Мілагри, в повний місяць для всіх знаків зодіаку буде даний делікатний поштовх у правильному напрямку, тому обов'язково потрібно звернути на нього увагу, оскільки ця повня буде готувати до того, що буде відбуватися в липні. А 21 червня Сонце увійде в Рак, знаменуючи про Сонцестояння.

"У Північній півкулі - це офіційний початок літа, а в Південній - це офіційний початок зими. Астрологічний рік - чверть, а календарний рік - половина, і це супроводжується зміною пір року. Ознака того, що зміни не за горами, незалежно від того, в якій порі року ви перебуваєте. Коли Сонце входить в Рак, це заклик вийти на зв'язок з самими собою і подумати про те, куди ми збираємося направити нашу енергію. Направляємо ми нашу енергію на речі, які нас наповнюють і змушують нас відчувати себе добре? Або даремно витрачаємо енергію, сердимося і дратуємося, або те, що не можемо контролювати події?" - зазначила Мілагра.

Червень - час зрозуміти, що виводить вас із рівноваги

Як розповіла метафізик, Рак - це водний, інтуїтивний знак, тому, поки Сонце знаходиться в цьому положенні, необхідно слідувати керівництву серця, поєднуючи з силою і мудрістю, які виходять з емоцій.

"Наші емоції - це сигнали душі, тому важливо поважати те, що ми відчуваємо, усвідомлювати. І відпускати емоції, які нам неприємні, і культивувати емоції, якими ми дійсно хочемо жити. Відмовляючись від можливості відчувати і проживати всі спектри емоційної веселки, ми не можемо зрозуміти істину і мудрість, які виходять із нашої душі", - додала Мілагра.

Вона зазначила, що червень - це чудовий час, щоб вести щоденник і записувати свої почуття і мрії. В цілому, червень - спокійний місяць.

"Ідеальний час для збору інформації, сортування фактів і прояснення того, що ж ми хочемо зберігати в своєму серці як дорогоцінну істину", - підсумувала парапсихолог і метафізик.

Нагадаємо, раніше астропсихолог Марія Воліна дала важливу пораду, коли планувати відпустку.

Як повідомляв "Знай.uа", астрологи назвали найважчі дні в червні для всіх знаків Зодіаку.

Також "Знай.uа" писав, що астропсихолог розповіла, що говорять зірки про Володимира Зеленського.