У понеділок, 10 червня, під будівлею Адміністрації президента пройшла акція протесту під назвою "Зупини капітуляцію". Активісти спалили під будівлею білий прапор та вивісили фото загиблих бійців на Донбасі.


Про це повідомляє "ТСН". Зазначається, що активісти спочатку вигукували "Чувак, виходь", "Слуга виходь, народ прийшов" та "Вова, в нас іде війна - зачекає шаурма". Також на мітингу були багато українських прапорів і плакати із фразами "Ні капітуляції" та "Не дамо розстріляти воїнів".

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Окрім цього, активісти вимагали від Зеленського звільнити з посад речницю Юлію Мендель та голову АП Андрія Богдана, а також внести волонтерів до делегації на Мінських перемовинах.

Наостанок учасники акції спалили білий прапор, а також намагались вивісити плакат "Адміністрація губернатора Малоросії". Після цього вони приклеїли фото загиблих на Донбасі бійців та вшанували їхню пам’ять хвилиною мовчання.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Під Адміністрацією президента у Києві відбувається акція «Зупинити капітуляцію». Ініціатори заходу закликають долучити до створення дорожньої карти у Мінську тристоронньою групою щодо Донбасу ветеранів, які мають довіру у суспільстві.

Geplaatst door ТСН Live op Maandag 10 juni 2019