Відома українська телеведуча Олеся Бацман в ефірі своєї авторської програми на телеканалі "Наш" потрапила в курйозну ситуацію. Вона випадково перейшла на матірну мову, бо ніяк не змогла вимовити довге слово.

Зокрема, ведуча обговорювала з шоуменом, другом і бізнес-партнером президента Володимира Зеленського Євгеном Кошовим слова лідера партії "Голос" Святослава Вакарчука про необхідної деолігархізації. Піднесли і безліч інших нетривіальних і злободенних для українців питань.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Бацман акцентувала увагу на тому, що відповідний закон новоспечений політик називає своїм першим кроком в разі проходження його політсили у Верховну Раду. Конфуз вийшов при спробі телеведучої вимовити слово "деолігархізації". Після декількох спроб в ефірі пролунало з її вуст обурене "Бл*дь!".

"Женя, ну це зараз треба буде вирізати... Давай проїдемо це питання!" – сказала вона.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Під час інтерв’ю Євген Кошовий заявив, що Святослав Вакарчук не має своєї думки і не захотів про нього говорити. Крім того, Євген заявив, що найбільший гонорар, який йому вдалось заробити - 20 тисяч доларів за новорічний корпоратив.

Також актор Квартал 95 розповів про свої автомобілі, на яких він обожнює їздити.

Щодо Путіна і Скабєєвої пожартував, що зустрічатись із ними не бажає, а для них треба створити капсулу і запустити у космос.

Нагадаємо, Кошовий дав потужну відсіч друзям Порошенка: "Прибийте пащеки!"

Як повідомляв Знай.uа, відомий український гуморист та актор студії "Квартал 95" Євген Кошовий розповів про те, чи хтось з акторів студії вживав наркотичні речовини.

Також портал Знай.uа писав, Кошовий з "Кварталу 95" зробив гучну заяву після інавгурації Зеленського.