Актор студії "Квартал 95" Євген Кошовий та близький друг Володимира Зеленського розкритикував колишню Адміністрацію президента Петра Порошенка, порадивши їм "закрити пащі".

Євген Кошовий, актор Студії "Квартал 95"
Євген Кошовий, актор Студії "Квартал 95"

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Відповідну заяву шоумен зробив у ефірі телеканалу "Наш", коментуючи перші кроки президента Володимира Зеленського на посаді глави держави.

"У Зеленському не бачилася якась невпевненість. Він знав, що все має бути поступово і всі кроки повинні бути зважені. Я не думаю, що йому було страшно. У нього були думки, як можна швидше вигнати цих людей із будівлі Адміністрації на Грушевського. Але не буду називати це слово. Адже вони постійно нас обзивають. Я хочу до Європи, а вони не хочуть. Вони вважають, що Зеленський прийшов сюди наводити "русскій мір". Вони ж усі пишуть, що ми підстилки Кремля і ще щось. Ну нехай прикриють свої пащі свої, будь ласка. Бо вони самі пов'язані з тими, кого вони хають", — заявив Кошовий.

Популярні новини зараз
Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Українців попередили про "важкі" платіжки за світло У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Нагадаємо, колишній колега Володимира Зеленського по студії Квартал 95 Євген Кошовий поділився враженнями від інавгурації нового президента та розповів про плани творчого колективу Квартал 95 після відходу його лідера.

Володимир Зеленський

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Про це він розповів у інтерв'ю інформаційному агенству Новини України.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Враження - бомба, особливо після його промови у Верховній Раді. Я думаю,що це, так би мовити, "найжирніша" промова від президента за всю історію України", - вважає друг та соратник слуги народу.

Як повідомляв Знай.uа, відомий український гуморист та актор студії "Квартал 95" Євген Кошовий розповів про те, чи хтось з акторів студії вживав наркотичні речовини.

Також портал Знай.uа писав, Кошовий з "Кварталу 95" зробив гучну заяву після інавгурації Зеленського.