Вчора у артиста почалася кровотеча, а також виявили проблеми з гортанню – артист може так і не навчитися ковтати знову.

Згідно з інформацією, зараз медики намагаються зупинити кровотечу, але ситуація залишається стабільно важким. Відзначається, що вміст гемоглобіну в крові продюсера впав до критичного рівня - 80 г/л. На даний момент Алібасов все ще знаходиться в комі.

Син продюсера Барі Алібасов-молодший, відзначає – все сталося по дивній випадковості. Батько звик, що в його будинку всі речі стоять на своїх місцях, зокрема – на раковині зберігаються різні напої. Хтось, мабуть, незадовго до трагедії прочищав труби і забув прибрати рідина "Кріт", яку Барі Карімович і випив. Правда, сталося це не в будинку продюсера, а на студії звукозапису. Частина рідини Алібасов тут же виплюнув, але травної травми було вже не уникнути.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою
Показати ще

"У нас дві проблеми зараз. Перша проблема в тому, що він ще в себе не прийшов. З одного боку, він вже не під ліками, а у себе не приходить. З ранку очі відкрив перший раз, повинен був вже прокинутися, але не прокинувся. З ранку тільки прохрипів: "Де мій кіт? Все в порядку з котом?". Зараз без свідомості досі", - каже Алібасов-молодший.

Лікарі поки не коментують, з чим пов'язана така затримка – чому продюсер досі не прокинувся. Разом з тим, 10 червня з'явилася інформація про те, вміст гемоглобіну в крові артиста впав до критичної позначки у 80 г/л при нормі 120-150.

Барі Алібасов вийшов зі стану медикаментозного сну. Про це розповів син продюсера.

"Алібасов нічого не пам'ятає і не розуміє, хто він і де знаходиться. Життя шоумена все ще в небезпеці - є ризик внутрішньої кровотечі на місцях опіків", - сказав син.

Нагадаємо, син Барі Алібасова розповів, що продюсер випадково сьорбнув токсичну рідину.

Як повідомляв портал Знай.uа, Бари Алібасов до цих пір знаходиться в реанімації у важкому стані після отруєння засобом "Кріт".

Також портал Знай.uа писав, що медики поставили діагноз Барі Алібасову і він не збігається з тим, про що говорили раніше.