Стало відомо, що головний тренер "Донбасу" Сергій Вітер очолив збірну України з хокею. Так, на цій посаді 44-річний професіонал замінив Андрія Срюбко, під керівництвом якого "синьо-жовті" посіли п'яте місце на чемпіонаті світу в Дивізіоні IB у 2019 році.

Варто відзначити, що свій перший матч під управлінням Вітера національна команда проведе 6 листопада. Тренер буде поєднувати роботу в "Донбасі" і збірній України.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Суперники основної збірної України на Чемпіонаті світу 2020: Литва, Польща, Японія, Естонія, Сербія.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Нагадаємо, що київський футбольний клуб "Динамо" веде переговори з нападником "Альбасете" Романом Зозулею.

Як повідомляв портал Знай.uа, українська каратистка Анжеліка Терлюга завоювала золото на турнірі Karate 1 Premier в Шанхаї.

Також портал Знай.uа писав, що головний тренер "Шахтаря" Паулу Фонсека пішов з донецького клубу і продовжить кар'єру в італійській "Ромі".