"Слуга народу" в Раді: у Зеленського розповіли, коли з'являться перші списки мажоритарників

Стало відомо, що попередній список кандидатів до Верховної Ради по мажоритарних округах від партії президента України Володимира Зеленського "Слуга народу" буде презентовано протягом доби. Про це повідомило джерело в Команді Зеленського.

Українцям назвали "божественний" дохід української церкви: від таких зарплат падає щелепа

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

В мережу злили інформацію про зарплати представників духовенства і працівників УГКЦ. Про це повідомляє Telegram-канал Churcher. Оклади вищої ланки: 1. Голова Патріаршої курії УГКЦ Блаженніший Святослав - 42165 грн, фактично отримує 31623 грн за півставки. 2. Секретар Голови Патріаршої курії Олег Олексій - 18624 грн. 3. Адміністратор Патріаршої курії УГКЦ протоієрей Андрій Максимович - 38124 грн.

Верховна Рада
Верховна Рада

Вибори в Раду-2019: списки партій і кандидатів, які йдуть в парламент

Позачергові вибори до Верховної Ради України IX скликання призначено на 21 липня 2019 року. З'явилися списки депутатів кожної з партій, які йдуть в Раду.

НП на Балтійському морі: військові навчання завершилися трагедією, одна помилка коштувала життя

Стало відомо, що в Балтійському морі на військово-морському полігоні "Хмелівка" в Росії морський піхотинець загинув, потонувши разом з бронетранспортером під час навчань по висадці десанту. Про це повідомляє "Інтерфакс" з посиланням на власне джерело. Інцидент стався 7 червня, однак про смерть військового стало відомо лише 11 червня.

У Зеленського придумали, як повернути українських героїв з полону в Росії: це сподобається не всім

Уповноважений Верховної ради з прав людини Людмила Денисова запропонувала російському омбудсмену Тетяні Москальковой обговорити можливість звільнити всіх українців, ув'язнених у РФ в обмін на росіян, ув'язнених в Україні.