У справі про вбивство 5-річного Кирила Тлявова стався несподіваний поворот.

Про це повідомляє "Сегодня".

Захист підозрюваних не згоден з рішенням суду. Адвакати подали апеляцію.

Нагадаємо, що один з підозрюваних - Володимир Петровець – був звільнений з правоохоронних органів у 2015 році в ході реформи МВС, але пізніше він став командиром відділення роти особливого призначення №1 в Києві. Через два роки він повернувся до роботи на дорогах Київської області поліцейським взводу №5. З березня 2018 року Петровець перейшов на роботу в сектор превенції водної поліції Переяслава-Хмельницького.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Другий підозрюваний – Іван Приходько, який в 2016 році був звільнений з поліції за невідповідність, а пізніше – відновлений рішенням Окружного адмінсуду Києва.

Як повідомлялося, 31 травня Переяслав-Хмельницький (Київська обл) скодихнула страшна новина. Маленького хлопчика відвезли до лікарні і як пізніше виявилось, з кульовим пораненням в голову. Це поранення стало фатальним для 5-річної дитини, за кілька діб Кирило помер, не приходячи до тями.

Як з'ясувалося, смертельне поранення Кирилу Тлявову завдали поліцейські, які будучи п'яними, розважались у дворі будинку, вони вирішили постріляти по пляшках і одна з куль влучила прямо в голову хлопчику, який грався з іншими дітьми на вулиці.

Підозрюваних швидко знайшли та затримали. Слідчі ДБР розслідують кримінальну виробництво за фактом умисного нанесення тяжких тілесних ушкоджень 5-річному хлопчику.

Основна версія слідства: дитину випадково поранили працівники поліції, які в нетверезому стані в неробочий час.

Нагадаємо, правоохоронці повністю розкрили хронологію подій в той день, коли смертельно поранили п'ятирічного Кирила.

Як повідомляв портал Знай.uа, убивство 5-річного Кирила: Дмитро Комаров потужно звернувся до Зеленського.

Також портал Знай.uа писав, "Кирюшо, не вмирай!": близькі розповіли про останні хвилини застреленого копами хлопчика.