Український режисер Андрій Приймаченко заявив, що в першій серії серіалу "Чорнобиль" автори використали без дозволу його відео. Як повідомив режисер на своїй сторінці в Facebook, йдеться про фрагмент, де показуються переговори диспетчерів.

Приймаченко заявив, що це відео він сам створив ще в 2013 році. Тоді ж і виклав його на YouTube. При цьому у Андрія є всі вихідні матеріали цього проекту.

Після виходу серіалу в нашу зону відчуження рвуться іноземці. Щоправда, поїздка, швидше, демонстраційна - коло в 3 кілометри по території колишніх ликвидаторских таборів. Але туристам все одно подобається. Вони готові платити дорожче, ніж за класичні тури в зону відчуження і побачити щось більше, ніж пересічні туристи.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

"Той момент, коли HBO використало моє відео у серіалі Чорнобиль. Оригінал мого відео тут: https://www.youtube.com/watch?v=ttpzZXDNKQ8. Дуже радий бути маленькою частиною цього проекту (хоч мого дозволу і не питали)! Роками я цікавився та як міг популяризував тему катастрофи на ЧАЕС і ось - несподіваний поворот", – йдеться у повідомленні.

До речі, бюджет чорнобильських маршрутів в минулому році склав близько 50 млн доларів. Якщо прогнози про 200 тисяч туристів в цьому році підтвердяться, то сума зросте вже до 160 млн доларів. Правда, сюди входять не тільки екскурсії, але і весь пакет з проживанням, проїздом тощо.

Нагадаємо, серіал "Чорнобиль" від HBO відзначився "кіноляпом": проморгали.

Як повідомляв Знай.іа де і як знімали гучний серіал "Чорнобиль".

Знай.іа писав серіал "Чорнобиль" змусив справжніх ліквідаторів заговорити.