В одній з поліклінік Києва померла пацієнтка, яка сиділа в черзі, намагаючись потрапити на прийом до лікаря. Перед цим співробітники швидкої допомоги відмовилися приїжджати на виклик, покликавши жінку звернутися до поліклінку самостійно, після чого пацієнтка й подалася до сімейного лікаря.

лікарня
лікарня

Інцидент стався в Консультативно-діагностичному центрі Солом'янського району столиці. Лікарі не змогли допомогти пацієнтці, і вона померла прямо у черзі. Тіло накрили простирадлом та залишили сидіти на банкетці під кабінетом на 12 годин.

Про це повідомили в групі "Типовий Київ" у соцмережі:
"Жесть дня… У черзі до лікаря в поліклініці на вулиці Гарматній, 36 померла жінка. Як думаєте, скільки вона там сиділа?".

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

На фото видно, що померлу прямо в сидячому положенні накрили простирадлом, неподалік від неї люди сидять в черзі в інший кабінет. Варто відзначити, що під резонансним постом відразу ж розгорнулася палка дискусія про медреформу в Україні.

ЖЕСТЬ ДНЯ.. В очереди к врачу в поликлинике на улице Гарматной, 36 умерла женщина..

Geplaatst door Типичный Киев op Donderdag 13 juni 2019

Родичі підтвердили, що жінка була змушена поїхати до свого лікаря, так як швидка відмовилася їхати на виклик. Вже в поліклініці її стан погіршився і сталася зупинка серця.

Родина померлої повідомили, що точні причини смерті будуть встановлені під час розтину. Також вони заявили, що жінка ніколи не скаржилася на здоров'я і не мала якихось важких недуг.

Нагадаємо, Уляна Супрун закликала всіх українців діяти, чиновниця пішла на радикальні заходи.

Як повідомляв портал Знай.uа, Супрун поділилася власним досвідом боротьби з інформаційними бульбашками.

Також Знай.uа писав про те, що глава Міністерства охорони здоров'я Супрун порадила українцям більше голодувати.