До кінця поточного тижня спека буде продовжувати кошмарити українців. Максимальна температура повітря в ці дні у всіх областях становитиме +30, +35 гдарусов.

Про це розповіла народний синоптик Наталка Діденко.

Вона зазначила, що нічна температура повітря коливатиметься в межах 17-24 градусів тепла.

У Чорному морі в ці дні вода прогріється до 23-26 градусів, в Азовському - 24-27 градусів, у Дніпрі - 22-25 градусів.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

В західних областях, на півночі і в центрі, крім Дніпропетровської області очікуються короткочасні дощи з грозами. Під час дощу очікується тимчасове зниження температури повітря на 10-12 градусів.

"На півдні, в східних областях України переважатиме суха повітряна маса, і тому пожежна небезпека посилиться. Варто бути вкрай обережними з вогнем!". Наталка Діденко

Також Знай.uа писав, що відомий синоптик Леонід Горбань дав неприємний прогноз на початок літа. Згідно його прогнозу дійсно жарко стане тільки 6-7 липня.

Як повідомляв портал Знай.uа, економісти спрогнозували хороші перспективи для української національної валюти. Що буде з доларом на початку літа. Українці відчують дежавю.