На сайті компанії "Укртелеком" повідомили, що оператор мобільного зв'язку lifecell блокує дзвінки з фіксованих номерів "Укртелекому" на номери своїх колишніх абонентів, які покинули оператора в рамках послуги перенесення номера MNP.

Як повідомляється, "Укртелеком" звернувся до українського державного реєстру радіочастот із запитом про перевірку. УДЦР встановив, що lifecell дійсно систематично блокує дзвінки.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

У прес-службі "Укртелеком" відзначили, що lifecell порушують рішення НКРЗІ про заборону блокування і недобросоветсно конкурує з іншими операторами.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

"Укртелеком" неодноразово закликав lifecell до досягнення компромісу щодо умов передачі голосового трафіку абонентів, які скористалися MNP. Компанія вимагає припинити штучне блокування, яке обмежує можливості майже 1500 абонентів, які, за даними УДЦР вже пішли від lifecell", - сказано в повідомленні.

Нагадаємо, Кyivstar масово втрачає абонентів.

Раніше Знай.uа повідомляв, скільки заробляють керівники Vodafone, lifecell і Kyivstar.

Також Знай.uа писав, Kyivstar Vodafone і lifecell показали найпопулярніші тарифи.