В Україні вже у червні знизять ціну на газ для споживачів на 7,3%, або на 436,11 гривень, порівняно з травнем. Про це сьогодні повідомили у Департаменті з комунікацій НАК "Нафтогаз України".

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

НАК "Нафтогаз України" розрахував нову ціну природного газу для населення та інших споживачів, що діятиме в червні. Це було здійснено відповідно постанови Кабінету міністрів України №485 від 5 червня 2019 року.

Отже, цього місяця ціна на газ для потреб населення та інших споживачів становитиме 5553,89 грн за 1 тис. куб. м. Зважте, що це без урахування ПДВ, вартості доставки та націнки постачальника.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

"Кінцева ціна газу для споживачів у Кіровоградській області з урахуванням ПДВ, вартості доставки та націнки постачальника в червні складе 7755,87 грн. Кінцева ціна в інших регіонах залежить від тарифу на розподіл газу, встановленого НКРЕКП для відповідного обл- чи міськгазу. Постачальники газу зобов’язані інформувати своїх споживачів про кінцеву ціну", - йдеться у повідомленні Департаменту комунікацій НАК "Нафтогаз України".

Нагадаємо, що у Коболєва заявили про зниження вартості газу та розрахували нову ціну: скільки платимемо у червні.

Як повідомляв портал "Знай.ua", що українці кілька місяців платили за газ більше ринкової ціни.

Також портал "Знай.ua" писав, що українці можуть лишитися без газу - робота ГТС опинилася під загрозою.