Член наглядової ради “Атлантичної ради”, директор ЦРУ в 2011 – 2012 роках генерал США у відставці Девід Петреус та директор Євразійського центру “Атлантичної ради”, колишній посол США в Україні Джон Хербст відвідали зону проведення операції Об’єднаних сил на Донбасі. Про це йдеться в повідомленні прес-центру штабу ООС.

З американцями на Донбасі зустрівся командувач Об’єднаних сил генерал-лейтенант Олександр Сирський, який поінформував Петреуса та Хербста щодо поточної безпекової ситуації в районі проведення ООС.

Район проведення ООС відвідав американський генерал #ООС##Операція_ОС Командувач об’єднаних сил генерал-лейтенант Олександр Сирський провів зустріч із членом наглядової ради «Атлантичної ради» генералом США у відставці Девідом Петреусом та директором Євразійського центру «Атлантичної ради» паном Джоном Хербстом. Під час зустрічі, командувач операції Об’єднаних сил поінформував високих гостей щодо поточної безпекової ситуації в районі проведення ООС. Крім того, членам американської делегації були представлені беззаперечні докази російської агресії на Донбасі. Зокрема, продемонстровані захоплені у противника окремі зразки озброєння та військової техніки, що застосовується російськими окупаційними силами на території Луганської та Донецької областей. Делегація США також відвідала населений пункт Авдіївка, де відбулася зустріч із війьськовослужбовцями ЗС України, що виконують бойові завдання безпосередньо на лінії зіткнення з противником. Також, член наглядової ради «Атлантичної ради» генерал США у відставці Девід Петреус та директор Євразійського центру «Атлантичної ради» пан Джон Хербст побували у Авдіївці біля «Меморіалу на честь загиблих українських військових».

Geplaatst door Операція об'єднаних сил / Joint Forces Operation op Vrijdag 14 juni 2019

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Українські військові продемонстрували членам американської делегації беззаперечні докази російської агресії на Донбасі – захоплені у противника окремі зразки озброєння та військової техніки, що застосовується російськими окупантами на території Луганської та Донецької областей.

Делегація США також відвідала населений пункт Авдіївка. Американські посадовці зустрілися із військовослужбовцями ЗС України, які виконують бойові завдання безпосередньо на лінії зіткнення з противником.

Нагадаємо, житель Харкова отримав подарунок з ООС.

Як повідомляв Знай.uа пільги для військових на Донбасі: героям перерахують вислугу років.

Знай.uа писав, Львів втратив ще одного хороброго захисника в зоні ООС.