У Польщі нагородили українця Андрія Сироватського за порятунок людей під час масової ДТП на трасі. Як стало відомо, жахлива автопригода сталася 9 червня, пише ТСН.

Водій вантажівки не встиг загальмувати і вдарив сім авто. Від удару деякі машини загорілися. Українець опинився на місці жахливої трагедії у той фатальний день. Він опинився в потрібному місці і в потрібний час, саме завдяки йому вижили люди. Чоловік, не вагаючись ні секунди, витягав учасників аварії з палаючих авто. У ДТП загинули шестеро людей, десять вижили.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї
Показати ще

Сироватського нагородила місцева рада польського воєводства. Сім'я чоловіка отримала в подарунок тижневий відпочинок на польському курорті.

Нагадаємо, легендарна українська гімнастка загинула в ДТП: перші подробиці.

Як писав Знай.ua, відома американська бігунка Габріель Грюнвальд померла у віці 32 років від онкологічного захворювання.

Також портал Знай.ua писав, що в ДТП розбився на смерть відомий український баскетболіст Андрій Романиця