Стало відомо, що 12 січня на трасі "Луцьк-Ковель" у страшній дорожньо-транспортній пригоді розбився на смерть відомий український баскетболіст Андрій Романиця, екс-гравець "Ужгорода".

Повідомляється, що в той фатальний день близько одинадцятої години ранку автотранспорт баскетболіста рухався в сторону Ковеля.

Як повідомляє відділ комунікації поліції на Волині, за кермом легкового автомобіля знаходилися двоє людей - водій і жінка. У результаті страшної аварії водій загинув на місці від отриманих траавм, несумісних з життям. Жінку госпіталізували в медичний заклад для надання професійної допомоги. Жінка була доставлена в реанімаційне відділення. Можна сказати, дивом вижила. Якщо поглянути на фото, то видно, що передня частина автомобіля практично відсутня через потужне зіткнення.

За кермом іншої машини, Фольцваген, перебував пенсіонер із Ковеля і ще був один пасажир. Водія відправили у відділення травматології для надання необхідної медичної допомоги. А ось пасажиру надали допомогу на місці, в результаті він відмовився від госпіталізації.

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

У зв'язку з цією аварією, яка спричинила смерть громадянина порушено кримінальну справу за частиною другою статті двісті вісімдесят шостої ККУ. Дана стаття передбачає покарання у вигляді тюремного ув'язнення на термін від трьох до восьми років.

Нагадаємо, у Тернопільській області у страшній аварії розбився син чиновника. Відомо, що хлопчикові було одинадцять років. Він був єдиною дитиною в сім'ї і в майбутньому мріяв стати спортсменом.

Як раніше повідомляв Знай.uа у Криму сталася жахлива дорожньо-транспортна пригода. В результаті водій автомобіля і три пасажири загинули, а ще один пасажир був госпіталізований.

Знай.uа писав, у Харківській області сталася страшна аварія. В результаті, четверо людей попрощалися з життям. Відомо, що трупи вирізали з купи металу.