Західні ЗМІ вибухнули сенсацією - перед катастрофою в Чорнобилі робочі атомної електростанції нібито помітили в небі над містом містичне створіння.

За кілька днів до катастрофи ця страхітлива істота піднялася над горизонтом Чорнобиля і Прип'яті. Про це повідомили кілька західних ЗМІ. Видання зазначають, що мова йде про "людину-метелика", яка з'являється перед великою бідою.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Так, портал News Corp Australia повідомив про огидного гуманоїда з гігантськими крилами, чорним тілом і червоними очима, що світяться. Він посилав знак про загибель всім, хто його бачив.

Кажуть, що ті, кому не пощастило побачити це створіння, страждають від кошмарів та загрозливих телефонних дзвінків.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Британська Daily Star написала, що кілька робочих в диспетчерській АЕС стверджували, що бачили істоту, відому як "Чорний птах" Чорнобиля.

Також ЗМІ відзначають, що "людина-метелик" є одним з найвідоміших персонажів міських легенд США. Вперше про неї заговорили в 1966 році в містечку Пойнт-Плезант.

Після того, як вона була помічена спостерігачами в 1967 році перед падінням Срібного моста, її стали вважати вісником лиха. На думку західних журналістів, саме вона стала передвісником нещастя і в Чорнобилі.

Нагадаємо, в мережі показали неймовірні фото квітучого світу Чорнобильської зони

Як повідомляв портал Знай.ua, серіал "Чорнобиль" спровокував туристичний бум в Україні

Також Знай.ua писав, у Чорнобильській зоні живуть рідкісні тварини, які в Україні занесені до Червоної книги.