У середу, 19 червня під Одесою правоохоронці знайшли тіло зниклої 11-річної Даші Лук'яненко. Тіло дитини виявили на території одного з домогосподарств у селі Іванівка Одеської області.

Про це повідомляє прес-служба Національної поліції України.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Тільки що при обстеженні території в селі Іванівці поліцейські провели невідкладний обшук в одному з домоволодінь селища. У результа обшуку поліцейські виявили ймовірне тіло зниклої Дарини Лук'яненко", - сказано в повідомленні.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Відзначається, що співробітники поліції намагаються дістати тіло дитини з вигрібної ями, після чого його направлять на судмедекспертизу, а також буде проведено упізнання родичами.

Джерело в правоохоронних органах підтвердило виданню "Обозреватель", що тіло дійсно належить зниклій дівчинці. Співробітник відділу ювенальної превенції ГУНП в Одеській області Дмитро Ревун зазначив, що підозрюваного, якому належить домоволодіння, затримано.

"Очевидно, вона померла через дії мерзенного, гидкої і скривдженої істоти, яка не варта називатися людиною. У вигрібній ямі знайшли тіло і зараз на рідних і близьких чекає справжнє пекло на землі - впізнання тіла і наступні експертизи", - поділився він.

"Зараз власника будинку як основного підозрюваного доставляють у відділення поліції для допиту", - розповів глава Нацполіціі Сергій Князєв.

#Одещина Щойно при відпрацюванні території в селі Іванівці поліцейські провели невідкладний обшук в одному із...

Geplaatst door Національна поліція України op Woensdag 19 juni 2019


Як уточнює "Думська", затриманому 25 років, і його будинок знаходиться неподалік від звичайного маршруту дівчинки з дому в танцювальний гурток.

Також стало відомо, що пошукова група заходила в цей двір в перший же день: її привели туди службові собаки. Однак тоді розшукувачі не приділили цьому місцю належної уваги.

ДАША ЛУКЬЯНЕНКО Это очередное детское имя, которое я запомню навсегда. Я ни разу её не видел, но за 6 дней работы в...

Geplaatst door Дмитрий Ревун op Woensdag 19 juni 2019

Ми знайшли тіло Дар’ї Лук’яненко. Є особа, яка підозрюється у вбивстві. Але я хочу сказати, що поки не буде...

Geplaatst door Vyacheslav Abroskin op Woensdag 19 juni 2019

Нагадаємо, 13 червня під Одесою зникла 11-річна Даша Лук'яненко - дівчинка пішла на заняття в танцювальний гурток, але додому так і не повернулася.

Як повідомляв портал Знай.ua, у Львові безслідно зникла 13-річна дівчинка

Також Знай.ua писав, у Києві працівники металобази знайшли бездиханне тіло дитини в одному з металевих контейнерів серед купи металобрухту.