У Зеленського прийняли реформу, на яку так і не зважився Порошенко

Український підприємець і волонтер Давид Арахамія заявив, що в Адміністрації президента змінився дрес-код, і тепер туди можна приходити в шортах. Крім того, Арахамія ініціював рішення, за яким можна відвідувати будівлю АП з ноутбуком. Раніше для цього був потрібен спеціальний дозвіл.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Загибель 11-річної Даші Лук'яненко: українці благають повернути смертну кару

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

У середу, 19 червня під Одесою правоохоронці знайшли тіло зниклої 11-річної Даші Лук'яненко. Тіло дитини виявили у вигрібній ямі на території одного з домогосподарств у селі Іванівка. Даша була повністю роздягнена.

Загибель Тимчука: розкрилася скандальна правда, про яку боялися говорити

У Києві від вогнепального поранення в голову помер народний депутат від "Народного фронту" Дмитро Тимчук.

Як повідомляється, 19 червня о 12:15 в поліцію надійшов дзвінок від громадянина Копитко, який повідомив, що до нього за допомогою звернулася дружина Тимчука. За годину до цього жінка виявила нардепа у квартирі з вогнепальним пораненням. Попередньо встановлено, що Тимчук випадково вистрілив собі в голову під час чищення пістолета.

Улюблений курорт українців атакували небезпечні тварюки

У зв'язку з підвищеним ризиком зараження лихоманкою Західного Нілу туристів Греції закликали захищатися від комарів.

Цю інформацію повідомляє газета Express, посилаючись на джерела охорони здоров'я.

"Торішній спалах лихоманки Західного Нілу в Греції, коли заразилося понад 300 осіб і загинули 50, може повторитися цього літа. Туристам слід захищатися від укусів комарів, оскільки вони можуть бути переносниками вірусу".

Як виглядали діти, народжені після Чорнобиля

Радіація виявилася згубною для сотень тисяч людей: хтось відчував її дію протягом перших хвилин біля палаючого реактора, хтось усвідомлював наслідки лише через кілька років.

Напевно, одне з найжахливіших її наслідків — діти, що піддалися в утробі матері генних мутацій. Про них перешіптувалися лікарі, їх боялися сусіди. А як насправді виглядали ті самі горезвісні "діти-мутанти" з Чорнобиля?