Не так давно стало відомо, що поліція затримала підозрюваного у вбивстві 11 -річної Даші Лук'яненко, її тіло знайшли в смт Іванівка Одеської області. За словами начальника кримінальної поліції В'ячеслава Аброськіна, підозрюваний - 22-річний місцевий житель.

Ця гучна справа не на жарт розлютила громадськість і підняла питання смертної кари для подібного роду негідників.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Українці активно висловлюють свою думку на цей рахунок:

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Чого дитина в муках і страху помирала, а він помре від легкого уколу або газу якогось. Нехай створіння все життя мучиться в самих жорстких умовах з найжорстокішими зеками, нехай вони з ним зроблять те, що він з дитиною зробив!".

"Або смертну кару, або кастрацію публічну без анестезії. поки для цих виродків не буде діяти жорсткий закон порядку не буде", "При цьому повинна працювати чітко і чесно прокуратура і суди,щоб "заради справедливості" і заради відсутності "висяків" не звинувачували у злочині кого попало для "галочки".

"Кастрація без анестезії, після дубовою колодою переламати всі суглоби і кістки, а потім можна й витягнути всі нутрощі ..... Щоб падлюка відчула всі муки, а для інших приклад, що може з ними статися, якщо зазіхнути на життя дитини.".

Є великий прошарок людей, які впевнені, що в питаннях смертної кари в нашій країні потрібно підходити з великим розумом, аби не страждали невинні.

"Я сповнений гніву і люті до цього нелюда... Але, наша поліція не завжди сумлінно проводить розгляд таких справ, і в гонитві за «відсотком розкриття», або під тиском резонансної справи, цілком можливо, що невинна людина може потрапити за грати під розстрільну статтю. Тому, повертати цю міру покарання потрібно, але її застосування, це справа інша.", "Та всі будуть згодні за смертну кару або кару. Але іноді може статися таке, що людина може бути не винна, а його звинуватять у всіх гріхах, як це часто робиться".

Але, все ж, багато дихають ненавистю до мерзотника, який позбавив життя дитини:
"Страта при тому публічна стала б потужним обмежувачем для злочинності. І додати як у мусульман ганьбу на весь рід.", "У таких випадках потрібна! Так могли вчинити тільки тварюки і нелюди", "Смертна кара для такого виродка - це занадто легка смерть! Відрубати руки, ноги, х*й -нехай сволота виє від нестерпного болю до кінця життя!"

Нагадаємо, що у Деснянському районі Києва з озера водолази ДСНС дістали труп чоловіка. Тіло чоловіка знаходився в 40 метрах від берега на глибині 6 метрів.

Як раніше повідомляв портал "Знай.ua", у вівторок, 11 червня, в Києві на Подолі в недобудованому 9-поверховому будинку, у дворі за адресою вулиця Братська, 4, хлопець вистрибнув з вікна одного з верхніх поверхів.

Також портал "Знай.ua" писав, що в Одеській області у вигрібній ямі знайшли труп немовляти.