Жорстоке вбивство 11-річної Даші Лук'яненко з Одеси поставило на вуха всю Україну. Мами бояться відпускати своїх дітей на вулицю і всіма силами намагаються захистити малюків від небезпеки. Одним із засобів захисту стала петиція, за назвою "Захист дітей від сексуального насильства".

домашнє насильство
домашнє насильство

"Мами України! Якщо ми промовчимо,далі буде тільки гірше! Вже давно людські норми і цінності потоптані! Сьогодні жорстоко вбита,замучена нелюдом Дар'я Лук'яненко в кожному з нас! Всі ми причетні до того,що сталося... Ми зобов'язані вимагати посилення покарання за певні кримінальні статті! Ми не безмовне стадо. Вистачить просто спостерігати за бесятиной що відбувається навколо,давайте гуртуватися!" - написала українка Олена на своїй сторінці в соціальній мережі.

https://itd.rada.gov.ua/services/Petition/Index/5739 Мамы Украины! Если мы сегодня промолчим,дальше будет только...

Geplaatst door Елена Рабчук op Woensdag 19 juni 2019

Популярні новини зараз
Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще

Дівчина закликає підписати петицію за всіх, щоб хоч якось убезпечити своїх дітей:

"В події винен кожен з нас! Прокидаєтеся вже! Верховна Рада вже не перший рік обіцяє зайнятися педофілами. За ініціативою трьох десятків народних депутатів у парламент подано законопроект №6607... У Китаї з тими, хто вчинив насильницький статевий акт з дитиною віком до 14 років, взагалі не церемоняться. Якщо вина насильника доведено, педофіла негайно засуджують до смертної кари. При цьому вирок приводять у виконання протягом півроку! Ми довго будемо спостерігати за тим,як ґвалтують і вбивають дітей? Хто готовий їхати в Київ і вимагати? Ми вже давно забули,що таке реальність! Ми масово пишемо Фейсбук,нехай нас тепер масово побачать під стінами Ради! Пишіть в особисті повідомлення. Збираємося!"

Нагадаємо, 13 червня під Одесою зникла 11-річна Даша Лук'яненко - дівчинка пішла на заняття в танцювальний гурток, але додому так і не повернулася.

Як повідомляв портал Знай.ua, у Львові безслідно зникла 13-річна дівчинка.

Також Знай.ua писав, у Києві працівники металобази знайшли бездиханне тіло дитини.